Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα Ξενοδοχείου

Οι έξυπνες επιλογές για Έπιπλα Ξενοδοχείου που θα εξοπλίσουν ένα ξενοδοχείο ή τουριστικό κατάλυμα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία. Από άνετα, ανθεκτικά, λειτουργικά και ντιζαϊνάτα κομμάτια μεγάλων εταιρειών που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. Στο CFW θα βρείτε Έπιπλα Ξενοδοχείου, Έπιπλα Εστίασης, Τραπέζια Ξενοδοχείου, Καναπέδες Ξενοδοχείου, Πολυθρόνες ΞενοδοχείουΠερισσότερα

Ιδέες για Έπιπλα Ξενοδοχείου

Ειδικότερα, ο κατάλογός μας φιλοξενεί και δίνει ιδέες για έπιπλα καθιστικού, έπιπλα για υπνοδωμάτιο, κουζίνα. Αλλά και έπιπλα για το lounge, την πισίνα και λοιπούς εξωτερικούς χώρους που υπόσχονται όμορφη διαμονή. Δείτε παρακάτω την πλούσια γκάμα από άνετες πολυθρόνες, τραπεζάκια μίνι και μεγάλα, κρεβάτια ξενοδοχείου. Ακόμη και έπιπλα όπως υπέροχα πουφ, ξαπλώστρες (daybeds) και πολλά άλλα.

Η κρεβατοκάμαρα ενός ατόμου αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους, καθώς και την κοινωνική τάξη και την κοινωνικοοικονομική κατάσταση και είναι μοναδική για κάθε άτομο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα είδη που είναι κοινά στα περισσότερα υπνοδωμάτια.

Τα Έπιπλα Ξενοδοχείου

Τα υπνοδωμάτια έχουν συνήθως μια πόρτα για προστασία της ιδιωτικής ζωής (σε ορισμένες περιπτώσεις κλειδωμένες από μέσα) και ένα παράθυρο για εξαερισμό. Σε μεγαλύτερα υπνοδωμάτια, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένα μικρό γραφείο και μια καρέκλα ή μια ταπετσαρία και μια συρταριέρα. Στις δυτικές χώρες, ορισμένα μεγάλα υπνοδωμάτια, που ονομάζονται κύρια υπνοδωμάτια, μπορεί επίσης να περιέχουν μπάνιο. Όπου ο χώρος επιτρέπει στις κρεβατοκάμαρες μπορεί επίσης να υπάρχουν τηλεοράσεις ή / και συσκευές αναπαραγωγής βίντεο, και σε ορισμένες περιπτώσεις προσωπικός υπολογιστής.

Τα στρώματα έχουν συνήθως ένα σετ ποδιών για να σηκώσουν το στρώμα από το πάτωμα και το κρεβάτι παρέχει συχνά διακόσμηση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στρωμάτων.
Ο συνδυασμός όλων αυτών θα δημιουργήσει ένα αρμονικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα στα δωμάτια της ξενοδοχειακής μονάδας σας, κάνοντας την εμπειρία της διαμονής αξέχαστη. Στο CFW θα βρείτε Έπιπλα Εστίασης, Τραπέζια Ξενοδοχείου, Καναπέδες Ξενοδοχείου, Πολυθρόνες Ξενοδοχείου

Reset Password